Zeg 'NEE!' tegen een natuurbegraafplaats in Soest(erberg)
- Teken de petitie! -
 

STEUN ONS!

Wilt u ons steunen in onze acties? Dat kan, heel graag zelfs!

FACEBOOK

Op onze Facebookpagina houden wij u graag op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom de plannen van deze natuurbegraafplaats in de bossen van Hees, in Soest. We proberen met onze Facebookpagina mensen frequent te informeren en kritisch te laten denken over de plannen die er nu liggen.


Verder houden wij de media nauwlettend in de gaten en zullen we berichten die geplaatst worden over de natuurbegraafplaats alleen op de Facebookpagina terug laten komen.

Reacties vanuit de gemeente / politiek worden ook alleen op Facebook behandeld.

TEKEN DE PETITIE
Deze website zorgenomnatuurbegraafplaatssoest.nl is vooralsnog ontwikkeld om mensen te informeren en hen de mogelijkheid te geven 'NEE!' te zeggen tegen deze plannen en het begraven in de natuur van Soest(erberg) middels de petitie. De petitie is op een onafhankelijke website, om te voorkomen dat er twijfel zou zijn over de 'echtheid' en 'onafhankelijkheid' van de uitkomst. Wij hopen dat u de petitiie ook tekent en onze schone en ongerepte natuur steunt!

FINANCIEEL
Sommige van onze (geplande) acties kosten geld. Wilt u ons ook financieel ondersteunen dan is dat heel fijn. Elk bedrag is welkom! Wij verzoeken u dan vriendelijk ons een mail te sturen, via ons contactformulier.

Namens het comité tot behoud van de bossen van Soest - begraaf de natuur niet -


Job van Oldenbeek
(voorzitter)